Reglement

 

Hartelijk welkom bij onze sportvereniging Actief in de Weer(e)!


Communicatie

Regelmatig publiceren wij het laatste nieuws over onze vereniging in de Dorpsparade van De Weere en op onze sociale media pagina. Tevens houden wij onze leden op de hoogte van belangrijke zaken. Dit doen wij uitsluitend via de mail, het is dus van belang dat u ons uw emailadres laat weten en wijzigingen daarin doorgeeft. 


Lidmaatschap

Aanmelden kan via info@actiefindeweere.nl of door een aanmeldingsformulier te downloaden via de website. 

De contributie wordt vooruit betaald in de maanden januari en juli. Als u halverwege deze periode stopt met sporten, dient u de resterende maanden gewoon te betalen. U ontvangt tweemaal per jaar van ons een rekening, met daarop vermeld het bedrag, lidnummer en hoe u het bedrag aan ons kunt overmaken. Er is een opzegtermijn van twee weken vóór 1 januari of 1 juli. Indien u stopt met sporten, meldt u dan altijd schriftelijk af! Ook afmelden kan bij info@actiefindeweere.nl 

 

Aanmeldformulier Sportvereniging Actief In De Weere
PDF – 103,2 KB 375 downloads

Privacy Policy

 

Privacy Policy Actief In De Weere
PDF – 137,0 KB 333 downloads

Kleding en Schoeisel

In onze gymzaal zijn geen sportschoenen toegestaan met zwarte zolen. 


Vakanties

Wij zijn in de zomervakantie 4 weken gesloten en in de kerstvakantie zijn wij 2 weken gesloten. Ook op feestdagen wordt er  geen les gegeven. U wordt hier uiteraard ook over geïnformeerd door uw sportdocent.